اسباب‌بازی‌های الکتریکی و باتری‌دار

با پیشرفت تکنولوژی، انواع اسباب‌بازی‌های باتری‌دار و الکتریکی هم بیشتر شده است. این اتفاق می‌تواند برای کودکان بسیار هیجان‌انگیز و لذت‌بخش باشد. این اسباب‌بازی‌ها از یک ماشین حساب کوچک گرفته تا اسباب‌بازی‌هایی با نور وصدا و موسیقی و رنگ‌های روشن، ماشین‌های الکتریکی و کنترلی اسباب‌بازی و یا هر وسیله‌ی نقلیه‌ای برای کودکان بسیار جذاب هستند.

بررسی ایمنی اسباب‌بازی‌های الکتریکی
اسباب‌بازی‌های الکتریکی نباید با برق بیشتر از ۲۴ولت کار کنند. این مسئله بیشتر در مورد اسباب‌بازی‌هایی که در آن‌ها از آداپتور استفاده می‌شود، اهمیت دارد. هنگام استفاده از اسباب‌بازی‌های الکتریکی و برقی، حتمن اطلاعات ارائه شده توسط کارخانه سازنده را بخوانید. فقط از ترانسفورماتورها و آداپتورهایی که کارخانه‌ی سازنده همراه اسباب‌بازی به شما داده، برای اطمینان از تجهیزات ایمن و سالم استفاده ‌کنید.

هنگام استفاده از اسباب‌بازی‌های برقی باید از چه چیزهایی آگاه باشیم؟
در مورد اسباب‌بازی‌هایی که با باتری کار می‌کنند، اسباب‌بازی‌های کنترل از راه دور، اسباب‌بازی‌های برقی و یا مانند آن، باید مطمئن باشید که از باتری‌های مناسب استفاده می‌کنید. اگر از نوع اشتباهی از باتری استفاده کنید، می‌تواند هم به اسباب‌بازی آسیب بزند و هم خطرناک باشد. هم‌چنین باتری‌ اسباب‌بازی‌های قدیمی و جدید را با هم مخلوط نکنید، درواقع از باتری اسباب‌بازی قدیمی برای اسباب‌بازی جدید استفاده نکنید، باتری را به روش اشتباه در اسباب‌بازی قرار ندهید. این کارها علاوه بر این‌که باعث می‌شود اسباب‌بازی کار نکند، به آن آسیب هم می‌زند.
اگر از باتری‌هایی که قابلیت شارژ شدن دارند در اسباب‌بازی استفاده می‌کنید، حتما قبل از این‌کار دستورالعمل‌های مربوطه را بر روی اسباب‌بازی بخوانید.
به‌طور کلی، ولتاژ یک باتری شارژ شده ازولتاژ باتری‌های معمولی کمی پایین‌تر است، این تفاوت در یک اسباب‌بازی که به یک یا دو باتری نیاز دارد با اسباب‌بازی که به چند باتری نیاز دارد، بیشتر مشهود است. این اختلاف باعث محدودیت شما در استفاده از آن اسباب‌بازی می‌شود. گاهی شما این اختلاف ولتاژ را عیب در اسباب‌بازی می‌دانید که در واقع درست نیست و آن اسباب‌بازی سالم است.

بازی با اسباب‌بازی‌های الکتریکی
همه‌ی اسباب‌بازی‌های الکتریکی، اسباب‌بازی‌های باتری‌دار و اسباب‌بازی‌های کنترل از راه دور را مرتب بررسی کنید که باتری‌شان فاسد نشده باشد. (اگر اسباب‌بازی با باتری کار می‌کند). باتری فاسد در طول زمان باعث سوختگی می‌شود.
تمام اسباب‌بازی‌های برقی را بررسی کنید که سالم باشند، شکستگی نداشته باشند، آسیب ندیده‌ باشند و ساخت خوبی داشته باشند. چرا که این مشکلات به کودک‌تان آسیبب می‌رساند.

خرید اسباب‌بازی‌های باتری‌دار دست‌دوم
از خرید هرگونه اسباب‌بازی برقی دست‌دوم خودداری کنید. مگر این‌که شما در مورد سالم بودن آن اسباب‌بازی اطمینان داشته باشید. در این صورت باز هم باید احتیاط کنید، چراکه ممکن است بر روی بعضی از آن‌ها علامت CE نباشد، یعنی با  استانداردهای ایمنی فعلی مطابقت نداشته باشد.
هرگز اسباب‌بازی‌های باتری‌دار و برقی را از حراجی‌ها و یا خیابان نخرید، چراکه شما از سالم بودن آن اسباب‌بازی مطمئن نیستید. در صورتی که اسباب‌بازی کار نکند و خراب باشد، هم ممکن است به کودک‌تان آسیب بزند و هم این‌که دیگر نمی‌توانید آن اسباب‌بازی را مرجوع کنید.

منبع: www.toysadvice.co.uk
مترجم: میترا امجدی

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *